Geplaatst op 4 Reacties

Mijn eerste blogbericht

Een blog,

Waarom?

In deze tijd waarin de praktijk toch dicht moet blijven heb ik besloten dit blog te beginnen, en zo veel mogelijk van mijn kennis te delen met iedereen die hier interesse in heeft.

Waarom ik dit doe?

Eigenlijk, had ik gedacht voor onze eigen kinderen vele weetjes op te schrijven, zodat de kennis niet verloren gaat. Maar toen ik dat zo bedacht kreeg ik de ingeving om het op blog te schrijven, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt.

Maar ook omdat ik erg vaak de opmerking heb gekregen van mijn klanten, dat het zo jammer is dat mijn kennis niet overal bekend is. En vaak ben ik ook gevraagd om les te geven, heb ik ook wel af en toe gedaan, maar dat kan nou in deze tijd ook niet zo gemakkelijk, tegelijk denk ik met dit blog meer mensen te kunnen bereiken. Een blog is altijd bereikbaar.

En nog een reden is dat ik al regelmatig aangegeven heb dat ik kruidenworkshops zou geven, er zijn best veel mensen die zich hier al bij mij voor opgegeven hebben, maar door de corona regels kan dit nu ook niet opgestart worden. Dus in dit blogboek wil ik straks ook kruidenrecepten en kruidenweetjes gaan delen.

In dit blog ga ik gewoon de kennis die ik in de praktijk (zowel privé als in mijn werk) heb opgedaan zoveel mogelijk proberen te delen. Mijn hoofd zit al zo supervol met ideeën, maar ik ga proberen het zo overzichtelijk mogelijk te maken, zodat iedereen hiermee vooruit kan.

Mijn kennis delen over:

  • Natuurgeneeskunde,
  • Kruiden (geneeskunde, maar ook gebruik op diverse manieren)
  • Gezichtsverzorging
  • Eerste hulp bij van alles en nog wat
  • Bloesemremedies
  • Enz. enz.

En het leuke is, dat er heel veel te combineren valt met elkaar. Daar kom je ook achter.

Ik wens een ieder die dit gaat lezen heel veel leesplezier, en hopelijk heb je er ook nog wat aan.

Dit blog wordt dus een heel persoonlijk blog over mijn eigen ideeën en ondervindingen.

4 gedachten over “Mijn eerste blogbericht

  1. Superleuk Dorothe! Ik ga je volgen;-)

  2. Geweldig, goed bezig,ga zo door en goed idee van je.
    Daarmee kun je veel mensen inspireren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.