Geplaatst op Geef een reactie

huidverzorging

Advies voor een bestraalde huid

Een bestraalde huid is uit balans en heeft voor herstel extra zorg nodig. De producten uit de 100% natuurzuivere Oraganic Minerals Face Care Lijn zijn hiervoor uitermate geschikt. Dit omdat de biologische ingrediënten heilzaam werken bij het herstel van deze aangedane huid.

Hiervoor is mijn keuze de Calendula Rijstkiem lijn van Botanical Beauty. Dit advies heb ik al vele klanten mogen geven en ze zijn allemaal erg blij met dit advies geweest. Opmerkingen waren o.a. huid word eindelijk zachter, ook bij last van littekens na operatie werkt dit goed.

Een goede huidverzorging van het gezicht (vooral ook bij mensen die chemo hebben gehad werkt onderstaande tip heel fijn, door chemo en bestralingen is de huid vaak veel gevoeliger geworden).

Reinigen: een goede reiniging is de basis voor een optimale verzorging van de bestraalde huid. Breng Multi Use Oil Calendula Rijstkiem aan op de huid en emulgeer daarna met vochtige handen. Dep daarna de huid droog met een compresdoekje.

Verzorgen: Spray ter verzachting van de huid de Rose Water Skin Spray direct op de huid of breng het aan op een wattenschijfje waarmee je de huid dept. Breng tweemaal daags Multi Use Oil Calendula Rijskiem “stempelend”aan op de huid. Je kunt in plaats van de olie ook kiezen voor Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Met deze butter worden over het algemeen goede resultaten behaald als ondersteuning van het herstel van de bestraalde huid.

Verbeteren: Na een goede reiniging en een intensieve verzorging ga je bij stap 3 aan de slag met het verbeteren en revitaliseren van de bestraalde huid. Gebruik hiervoor de Multi Use Butter Calendula Rijstkiem. Breng een flinke hoeveelheid butter aan op de aangedane, bestraalde huid.

Korte tip tussendoor: Heb je een borstoperaties (of anders) ondergaan, hier helpt het erg goed om de Multi Use Oil Calendula-Rijstkiem en/of de Multi Use Butter Calendula-Rijstkiem te gebruiken. Littekens worden zachter en helen mooi.

Alle producten zijn te vinden in mijn webwinkel: als je met je muis op de onderstaande link klikt komt u vanzelf bij het product uit in de webwinkel.

Multi Use Oil Calendula-Rijstkiem

Rose Water Skin Spray

Multi Use Butter Calendula-Rijstkiem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.