Vata ritueel Aanbieding december 2022

November, December.

Deze keer: een fijne nieuwe behandeling met een mooi cadeau,

Mooie maanden om leuke cadeau ’s te geven en te ontvangen.

Een hele fijne behandeling met de Auyrvedische producten van Lakshmi.

Deze behandeling is ook als waardebon te koop, je krijgt dan een mooi feestelijk ingepakte waardebon, met deze body crème er meteen bij.  Dan heb je een leuke bon met een behandeling te geven (die de ontvanger zelf kan inplannen),en de ontvanger kan al meteen genieten van de heerlijke bodylotion. (En de geur is heerlijk).

En omdat ik al een beetje in de cadeau stemming ben, krijg je deze bodylotion helemaal gratis bij aankoop van deze behandeling. (Zolang de voorraad strekt, ik heb aardig wat ingekocht, dus ik denk wel dat ik genoeg heb. Maar op is op).

De behandeling die hiervoor in aanmerking komt is een superfijne verzorging voor de huid. Heerlijk om voor de Kerst uw huid in een goede conditie te krijgen.

Het is een voedende, verzorgende, ontspannende behandeling welke vooral ook de vochtbalans weer in orde brengt.

Veel mensen hebben rond deze tijd een droge, doffe huid. Met deze behandeling worden ook de droogterimpeltjes verminderd. Met als resultaat een mooie egale en glanzende huid.

Wat houdt deze behandeling dan in:

Deze behandeling wordt vooral gedaan met de Vata producten van Lakshmi. Uiteraard wordt per persoon bekeken welke producten het beste bij uw huid passen. Een behandeling is altijd een behandeling op maat.

Behandeling

 • Het begin, kort gesprekje wat jou wensen zijn met een voetbad (een voetbad geeft al een ontspanning, daarom dat ik daar mee begin). Je krijgt ook een lekker kopje kruidenthee.
 • Daarna neem je plaats op een lekker verwarmde behandelstoel.
 • Met de Vata, Pitta of Kapha synergie gaan we de behandeling starten
 • Daarna wordt met warme kompressen welke in rozenhydrolaat zijn gedrenkt je huid lekker voorverwarmd en al een beetje gezuiverd.
 • Dan worden de ogen goed gereinigd met verzorgende oogproducten.
 • Hierna volgt een reiniging van de huid met o.a. milk, De milk van de vata lijn werkt ook meteen heel verzorgend, dus het is niet zomaar even een reiniging, de bedoeling is dat de milk wat langer inwerkt op uw huid, dus het is niet zomaar even erop en eraf. De reiniging die bij deze behandeling hoort gaat een stuk dieper en wordt met penseelmassage verder aangebracht.
 • Daarna een vliesmasker wat in floralwater is gedrenkt
 • En dan een scrub die ook op een diepere manier wordt opgebracht en verwerkt.
 • Dan het evt. verwijderen van onzuiverheden, epileren van de wenkbrauwen, en wat we evt. nog meer afgesproken hebben tijdens het begin gesprekje.
 • Daarna krijg je het mud masker op je huid.
 • Tijdens het intrekken van dit masker, worden de voeten gemasseerd met een goede verzorgende crème.
 • Hierna wordt het masker afgehaald en wordt een serum aangebracht. Met dit serum wordt uw gezicht, en decolleté gemasseerd zodat het goed diep in kan werken. Dit serum werkt diep en heel verzorgend en voedend. Met speciale grepen wordt deze massage gedaan. (Bindweefsel massage en Marma punt massage)
 • Daarna wordt het 2e masker aangebracht. Waarbij ook een masker onder de ogen wordt aangebracht, een masker wat speciaal op dit gebied verzorgend werkt.
 • Dit masker mag 10 – 15 minuutjes inwerken.
 • Daarna wordt het masker er weer verwijderd met kompressen en wordt de behandeling afgesloten met een goede verzorgende crème bijpassend aan uw huid.

Na deze behandeling is uw huid heerlijk opgefrist, verzorgd, gevoed en strakker door de produkten en de bindweefselmassage.

De prijs van deze behandeling inclusief de gratis crème is: 95 euro.

Behandeling liever zonder de gratis crème, dan krijgt u 10 euro korting, op de behandeling.