Benen – Crio Gamathi

Heb je last van zware en vermoeide benen? Heb je last van vochtophopingen aan de enkels en zichtbare bloedvaten? He je een staand of zittend beroep en krijg je vaak last van een slechte bloed- en lymfecirculatie? Heb je spataders? Heb je vaak in de zomer een vervelend, zeurend en pijnlijk gevoel in de benen? Wil je graag je lichter voelen in je benen en voeten?


Deze Crio Gamathi behandeling betekent verkoeling van de benen en is speciaal ontworpen een behandeling voor zware en vermoeide benen te verlichten. Afvalstoffen die worden opgeslagen in de cellen als gevolg van stagnatie worden verwijdert, bloed- en lymfecirculatie wordt verbetert, het heeft een verkoelend effect en je ervaart meteen dat pijn vermindert en een lichter en ontspannen gevoel in de benen nalaat.

Korte uitleg;

Deze behandeling gaat wat verder dan alleen de benen. Ook hier worden de lymfe gestimuleerd, op meerder plaatsen van het lichaam. Er zijn een paar massages o.a. van de rug, nek, decolleté en schouders.

En de benen uiteraard. Verder worden de benen gescrubd met speciale scrub, welke dieper werkt op de ontgifting, er wordt een massage van de benen gedaan, en een bandage speciaal welke gemaakt zijn voor de behandeling van de aderen in de benen. Deze bandage werkt flink verkoelend.

Advies; om deze behandeling in kuurverband te doen voor het beste resultaat.

Kosten; op dit moment kunt u deze behandeling boeken voor € 115,50 per behandeling. Of een kuur van 8 behandelingen voor de prijs van € 924,–

Boekt u de kuur, dan krijgt u nog mooie gratis producten erbij. Namelijk de Crio spray voor de benen en een kruidendrank welke ook op de benen een goede werking heeft.