Garshan Ritueel

Garshan lichaamsbehandeling

Nieuwe behandeling, te boeken vanaf juni 2024.

Deze behandeling is een lichaamsbehandeling welke stimulerend werkt op de bloedsomloop en de lymfe, verstevigt, slankt af en werkt ontgiftend op verschillende niveau’s. Deze behandeling kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, het werkt ontspannend en harmoniserend op verschillende niveau’s, ideaal als intensieve detox- en afslankingskuur.

Korte uitleg van wat je kunt verwachten;

Behandeling rug, buik, buik massage, detox pakking op de buik, benen scrub, massage, bandage welke op de ontgifting werkt van de benen. Aan het eind van de behandeling warm ingepakt zodat de producten goed hun werk kunnen doen.

Leuk weetje; we hebben een hele leuke stoombank besteld, welke we importeren vanaf het buitenland, als het goed is komt deze eind mei. Als dit gaat zoals we hopen dat het gaat, wordt deze als extra nog ingezet bij deze behandeling. Als je dat graag zou willen uiteraard. En dan nog leuker, de eerste mensen die deze kuur afspreken krijgen de stoombank gratis als extraatje bij deze behandeling.

(Zojuist bericht dat de bank eind juni pas geleverd wordt. De bank is nu per boot onderweg. Maar alsnog krijgen de mensen die al hebben afgesproken voor de Garshan (de hele kuur) de mogelijkheid om dan in juni gebruik te maken van deze bank. Deze mensen krijgen een waardebon om in juni of later alsnog van deze bank gebruik te maken.)

Het advies is om deze behandeling in kuurvorm te doen voor het beste resultaat. Advies van kuur is 8 behandelingen. Indien je de gehele kuur wilt volgen, dan krijgt u aan het begin van deze kuur gratis een Diksha kruidendrank en een Crio spray voor de benen.

Deze uitgebreide behandeling is voorlopig te boeken voor de prijs van € 150,–