Weleda mama behandeling

Een Weleda mama behandeling bestaat uit 4 behandelingen van minimaal 1,5 uur per behandeling.

  1. De eerste behandeling vindt plaats in de eerste drie maanden van de zwangerschap, wanneer je met name last kan hebben van een onrustige huid en vermoeidheid. De behandeling is afgestemd op deze fase en er is dan ook uitgebreide aandacht voor de gezichtshuid.
  2. De volgende behandeling is in het tweede trimester. Omdat je in deze periode meer last kunt krijgen van onrustige benen, worden met name je benen en voeten lekker verwend.
  3. In de laatste drie maanden van de zwangerschap vindt de derde behandeling plaats. Je buik groeit steeds meer waardoor hij je in de weg kan gaan zitten. De buik- en rugmassage is een belangrijk onderdeel van de behandeling.
  4. De Mama Ontzwanger Behandeling kan vanaf ca. 6 weken tot zo’n 3 maanden na de bevalling gegeven worden. Deze behandeling is erop gericht je lijf te helpen weer in vorm te komen en volledig te ontspanneZwanger_en_babyn.

De mama behandelingen worden als heel erg ontspannend ervaren. Echt een fijne luxe tijdens uw zwangerschap. Bij elke behandeling wordt ook de gezichtshuid heel goed verzorgt. Tijdens een zwangerschap kan de gezichtshuid veranderen, en daarom is het heel goed om hier elke keer de juiste aandacht aan te schenken.