Workshops

Make-up workshop, 23 december begint om 14.00 uur.

Mooi net voor de feestdagen een hele gezellige ontspannen en leerzame workshop. U bent van harte welkom, wel graag van te voren even aanmelden want de plaatsen zijn beperkt, en vol is vol.  De workshop begint dus om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Bij te veel aanmeldingen gaan we kijken of er een mogelijkheid is om ‘s morgens nog een workshop te plannen.BLEU

Een make-up workshop bij Skin Perfection houdt in: In een hele ontspannen en gezellige sfeer leert u hoe u uw positieve punten kunt benadrukken en uw mindere punten weg kunt werken. Er wordt iemand voor de helft opgemaakt zodat u mooi kunt zien wat het resultaat kan zijn, daarna mag u zelf aan de slag met de make-up en u kunt zoveel advies vragen als u wilt tijdens zo’n workshop.

De prijs is normaal € 20,00 per persoon. Nu is het in de aanbieding voor vaste klanten € 20,00 betalen, maar hiervoor krijgt u dan een waardebon van € 20,00 voor een gezichtsbehandeling. Mensen die geen klant zijn bij Skin Perfection en toch graag willen komen betalen € 20,00 en krijgen ook een waardebon voor een gezichtsbehandeling maar dan voor € 10,00. Dus toch nog een leuke korting.

U bent van harte welkom op deze leuke dag. Maar meld u even aan.